Серија 7942

MISSING

Оди до
794204.png
794204_dim~-~page-1.png
794204_app~-~page-1.png
794204.png
794204_dim~-~page-1.png
794204_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот


Технички податоци

средно: домашна вода

Сертификати

ACS
MI001

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Забелешка Среден температурен опсег
Постојана стапка на проток (Коло за домашна топла вода) (Q3)
2,5 m³/h
Тежина на пулсот
10 l/imp.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 0–30 °C. средно: домашна вода. Постојана стапка на проток (Коло за домашна топла вода) (Q3): 2,5 m³/h. Тежина на пулсот: 10 l/imp..
Тежина на пулсот
10 l/imp.
3D модели
Текст за опис
поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 0–30 °C. средно: домашна вода. Постојана стапка на проток (Коло за домашна топла вода) (Q3): 4,0 m³/h. Тежина на пулсот: 10 l/imp..
Тежина на пулсот
10 l/imp.
3D модели
Текст за опис
поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 30–90 °C. средно: домашна вода. Постојана стапка на проток (Коло за домашна топла вода) (Q3): 4,0 m³/h. Тежина на пулсот: 10 l/imp..