Серија 7000

Претходно склопени единици за позиционирање на површината за растоварање.

Оди до
700036.png
700036_dim~-~page-1.png
700036.png
700036_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Претходно склопени единици за позиционирање на површината за растоварање.
Комплетно со:

  • 1 двоен разводен колектор, 1 1/4";
  • 3 приклучоци, 3/4" за коло за греење/ладење;
  • телескопски вентили за исклучување;
  • цевки за испирање;
  • капачиња за приклучок на крајот.

Може да смести 3 целосни кориснички системи.
Со изолација на колектори.
Со изолација.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–90 °C
Длабочина: 160 mm
Висина: 840 mm
ширина: 650 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Претходно склопени единици за позиционирање на површината за растоварање. Со изолација. Комплетно со:1 двоен разводен колектор, 1 1/4";3 приклучоци, 3/4" за коло за греење/ладење;телескопски вентили за исклучување;цевки за испирање;капачиња за приклучок на крајот. Може да смести 3 целосни кориснички системи. Со изолација на колектори. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Длабочина: 160 mm. Висина: 840 mm. ширина: 650 mm.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Претходно склопени единици за позиционирање на површината за растоварање. Со изолација. Комплетно со:1 двоен разводен колектор, 1 1/4";3 приклучоци, 3/4" за коло за греење/ладење;телескопски вентили за исклучување;цевки за испирање;капачиња за приклучок на крајот. Може да смести 3 целосни кориснички системи. Со изолација на колектори. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Длабочина: 160 mm. Висина: 840 mm. ширина: 650 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi