Серија 7507

CONTECA® EASY ULTRA, Директен мерач на топлина за дистрибутивни и регулациони единици.

Оди до
750705G.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Директен мерач на топлина за дистрибутивни и регулациони единици.
Комплетно со:- пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m);- ултразвучен мерач на волумен со импулсен излез;- електронски интегратор со LCD дисплеј.
За серии 765, 766, 767, серии SATK15/16/50/60.
Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала.
Мерач на волумен ултразвучен.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 2–90 °C
Напојување со електрична енергија: 24V (AC)
потрошувачка на енергија: 1 W
Класа на точност: 2

Сертификати

CE
MI004

Преземи

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Постојана стапка на проток (Qp) Минимална брзина на проток (Qi)
Тип на мерење
ултразвучни мерачи на проток
3D модели
Текст за опис
Директен мерач на топлина за дистрибутивни и регулациони единици. Комплетно со: - пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - ултразвучен мерач на волумен со импулсен излез; - електронски интегратор со LCD дисплеј. За серии 765, 766, 767, серии SATK15/16/50/60. Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала. Мерач на волумен ултразвучен. поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. Класа на точност: 2. Постојана стапка на проток (Qp): 2,5 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 10 l/h. Тип на мерење: ултразвучни мерачи на проток.