Серија SATK50

Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со средни температури.

Оди до
SATK50203HE.png
SATK50_dim~-~page-1.png
SATK50203HE_idr~-~page-1.png
SATK50203HE_bol~-~page-1.png
SATK50203HE-794950.png
SATK50203HE.png
SATK50_dim~-~page-1.png
SATK50203HE_idr~-~page-1.png
SATK50203HE_bol~-~page-1.png
SATK50203HE-794950.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со средни температури.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C
Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 80 W
Длабочина: 110 mm
Висина: 410 mm
ширина: 570 mm
Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min, -
△ стр макс.: 0,9 bar

Note

Модулите SATK50193HE, SATK50293HE и SATK50393 може да се инсталираат без кодот на кутијата 794950, бидејќи има специфичен шаблон за заклучување. Потребни се вентили за исклучување за секое периодично или непериодично одржување и општо за безбедноста на системот. Може да се користи шифрата на производот F00001495; ова вклучува топчести вентили од 6 x 3/4" M-1"F со поврзување со навртка со неподвижен дел и соодветните заптивки.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Номинален капацитет за размена на удари
3D модели
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со средни температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: 40 kW. Длабочина: 110 mm. Висина: 410 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △ стр макс.: 0,9 bar.
3D модели
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со средни температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: -. Длабочина: 110 mm. Висина: 410 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: -. △ стр макс.: 0,9 bar.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi