Серија 7949

-

Оди до
794950.png
794950-60_dim~-~page-1.png
SATK50203HE-794950.png
SATK50103HE-794950.png
SATK50303-794950.png
794950.png
794950-60_dim~-~page-1.png
SATK50203HE-794950.png
SATK50103HE-794950.png
SATK50303-794950.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Должина Длабочина
Висина
700 mm
3D модели
Текст за опис
- Должина: 600 mm. Длабочина: 120 mm. Висина: 700 mm.
SCIP code
6b564947-b21b-43b4-9fce-5d4f204e5ab2
3D модели
Текст за опис
- Должина: 600 mm. Висина: 700 mm.
SCIP code
01d956fe-04e3-4802-b2ad-6ff3f268d45e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi