Серија SATK50

Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со ниски температури.

Оди до
SATK50103HE.png
SATK50_dim~-~page-1.png
SATK50103HE_bol~-~page-1.png
SATK50103HE-794950.png
SATK50103HE.png
SATK50_dim~-~page-1.png
SATK50103HE_bol~-~page-1.png
SATK50103HE-794950.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со ниски температури.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Температурен опсег за прилагодување: 25–45 °C
Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 80 W
Длабочина: 110 mm
Висина: 410 mm
ширина: 570 mm
Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min
△ стр макс.: 0,9 bar
△ стр макс. - Белешки: circuito primario

Note

Шифрата на кутијата 794950 е задолжителна за инсталирање на серијата SATK50. 

Модулите SATK50193HE, SATK50293HE и SATK50393 може да се инсталираат без кодот на кутијата 794950, бидејќи има специфичен шаблон за заклучување. Потребни се вентили за исклучување за секое периодично или непериодично

одржување и општо за безбедноста на системот. Може да се користи шифрата на производот F00001495; ова вклучува топчести вентили од 6 x 3/4" M–1"F со поврзување со навртка со неподвижен дел и соодветните заптивки.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Номинален капацитет за размена на удари
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со ниски температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 25–45 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: 40 kW. Длабочина: 110 mm. Висина: 410 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △ стр макс.: 0,9 bar (circuito primario).
3D модели
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со ниски температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 25–45 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: -. Длабочина: 110 mm. Висина: 410 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △ стр макс.: 0,9 bar (circuito primario).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со ниски температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 25–45 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: -. Длабочина: 110 mm. Висина: 410 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △ стр макс.: 0,9 bar (circuito primario).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi