Seritë SATK50

HIU i integruar elektronik për sistemin e ngrohjes me temperaturë të ulët.

Shko te
SATK50103HE.png
SATK50_dim~-~page-1.png
SATK50103HE_bol~-~page-1.png
SATK50103HE-794950.png
SATK50103HE.png
SATK50_dim~-~page-1.png
SATK50103HE_bol~-~page-1.png
SATK50103HE-794950.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

HIU i integruar elektronik për sistemin e ngrohjes me temperaturë të ulët.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e rregullimit të temperaturës: 25–45 °C
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Konsumi i energjisë: 80 W
Thellësia: 110 mm
Lartësia: 410 mm
Gjerësia: 570 mm
Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min
△p maks.: 0,9 bar
△p maks. - Shënime: circuito primario

Note

Kodi i kasetës 794950 është i detyrueshëm për instalimin e serisë SATK50. 

Modulet SATK50193HE, SATK50293HE dhe SATK50393 mund të instalohen pa kuti me kod 794950 pasi kanë një shabllon mbyllës specifik. Valvulat mbyllëse janë të nevojshme për çdo proces periodik dhe joperiodik mirëmbajtjeje dhe për sigurinë e sistemit në përgjithësi. Mund të përdoret produkti me kod F00001495; ku përfshihen valvulat me sferë 6 x 3/4” M–1”F me lidhjet me dado mbërthyese dhe guarnicionet përkatëse.

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
HIU i integruar elektronik për sistemin e ngrohjes me temperaturë të ulët. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–45 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 80 W. Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë: 40 kW. Thellësia: 110 mm. Lartësia: 410 mm. Gjerësia: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △p maks.: 0,9 bar (circuito primario).
Modele 3D
Teksti i tenderit
HIU i integruar elektronik për sistemin e ngrohjes me temperaturë të ulët. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–45 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 80 W. Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë: -. Thellësia: 110 mm. Lartësia: 410 mm. Gjerësia: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △p maks.: 0,9 bar (circuito primario).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
HIU i integruar elektronik për sistemin e ngrohjes me temperaturë të ulët. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–45 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 80 W. Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë: -. Thellësia: 110 mm. Lartësia: 410 mm. Gjerësia: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △p maks.: 0,9 bar (circuito primario).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi