Seritë 7945

-

Shko te
794540.png
794540_dim~-~page-1.png
794540.png
794540_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
- lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi