Серија 7945

-

Оди до
794540.png
794540_dim~-~page-1.png
794540.png
794540_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
3D модели
Текст за опис
- поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi