Seritë 7949

-

Shko te
794950.png
794950-60_dim~-~page-1.png
SATK50203HE-794950.png
SATK50103HE-794950.png
SATK50303-794950.png
794950.png
794950-60_dim~-~page-1.png
SATK50203HE-794950.png
SATK50103HE-794950.png
SATK50303-794950.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Gjatësia Thellësia
Lartësia
700 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Gjatësia: 600 mm. Thellësia: 120 mm. Lartësia: 700 mm.
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Gjatësia: 600 mm. Lartësia: 700 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi