Серија SATK50

Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со високи температури.

Оди до
SATK503.png
SATK50_dim~-~page-1.png
SATK50303_bol~-~page-1.png
SATK50303-794950.png
SATK503.png
SATK50_dim~-~page-1.png
SATK50303_bol~-~page-1.png
SATK50303-794950.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со високи температури.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 20 W
Длабочина: 110 mm
Висина: 410 mm
ширина: 570 mm
Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min
△ стр макс.: 0,9 bar
△ стр макс. - Белешки: circuito primario

Note

Шифрата на кутијата 794950 е задолжителна за инсталирање на серијата SATK50.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Номинален капацитет за размена на удари
3D модели
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со високи температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 20 W. Номинален капацитет за размена на удари: 40 kW. Длабочина: 110 mm. Висина: 410 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △ стр макс.: 0,9 bar (circuito primario).
3D модели
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со високи температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 20 W. Номинален капацитет за размена на удари: -. Длабочина: 110 mm. Висина: 410 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △ стр макс.: 0,9 bar (circuito primario).
3D модели
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU за систем за греење со високи температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 20 W. Номинален капацитет за размена на удари: -. Длабочина: 110 mm. Висина: 410 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △ стр макс.: 0,9 bar (circuito primario).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi