Серија 765

-

Оди до
765600HE.png
765600HE_bol~-~page-1.png
765600HE_dim~-~page-1.png
765600HE.png
765600HE_bol~-~page-1.png
765600HE_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Главно централно растојание: 125 mm

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Стапка на проток со достапна глава 4 mca Вид на пумпа
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
- Со изолација. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 2,5 m³/h. Вид на пумпа: Para 25-9.
SCIP code
83b5f837-583c-49eb-8081-13278acb3bfa

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти