Seritë 765

-

Shko te
765600HE.png
765600HE_bol~-~page-1.png
765600HE_dim~-~page-1.png
765600HE.png
765600HE_bol~-~page-1.png
765600HE_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Distanca qendrore kryesore: 125 mm

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a. Lloji i pompës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
- Me izolim. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 2,5 m³/h. Lloji i pompës: Para 25-9.
SCIP code
83b5f837-583c-49eb-8081-13278acb3bfa

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart