Серија 767

Моторизирана регулациона единица за системи за греење.

Оди до
767600he.png
767600HE_dim~-~page-1.png
767600HE_bol~-~page-1.png
767600HE_app~-~page-1.png
767600he.png
767600HE_dim~-~page-1.png
767600HE_bol~-~page-1.png
767600HE_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Моторизирана регулациона единица за системи за греење.

Со изолација.
Со помошен микропрекинувач.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Главно централно растојание: 125 mm

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување од страна на системот поврзување од страна на котелот Стапка на проток со достапна глава 4 mca
Вид на пумпа
Para 25-9
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Моторизирана регулациона единица за системи за греење. Со изолација. Со помошен микропрекинувач. поврзување од страна на системот: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување од страна на котелот: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 2,2 m³/h. Вид на пумпа: Para 25-9.
SCIP code
3bd77297-493c-4165-9e99-e0d535414066
Вид на пумпа
Para 25-9
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Моторизирана регулациона единица за системи за греење. Со изолација. Со помошен микропрекинувач. поврзување од страна на системот: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување од страна на котелот: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 2,2 m³/h. Вид на пумпа: Para 25-9.
SCIP code
ef6162d5-5c29-4c0b-bf85-7600ba06404b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi