Комплет за SATK50.93HE/SATK60193HE.

Оди до
F0001495.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за SATK50.93HE/SATK60193HE.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Максимален процент на гликол: 30 %
средно: раствори на гликол

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Комплет за SATK50.93HE/SATK60193HE. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: раствори на гликол.
SCIP code
8597a06d-bbf8-498a-925b-b1ffa017c02e