Серија SATK16

Механички ѕиден HIU.

Оди до
SATK16315.png
SATK16315_dim~-~page-1.png
SATK16315.png
SATK16315_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Механички ѕиден HIU.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C
Длабочина: 200 mm
Висина: 450 mm
ширина: 420 mm
△ стр макс.: 2 bar
△ стр макс. - Белешки: circuito primario

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Механички ѕиден HIU. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Длабочина: 200 mm. Висина: 450 mm. ширина: 420 mm. △ стр макс.: 2 bar (circuito primario).
SCIP code
38d05835-96e5-463d-9dce-aeec2acf28a0

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi