Seritë SATK16

HIU mekanike e varur në mur.

Shko te
SATK16315.png
SATK16315_dim~-~page-1.png
SATK16315.png
SATK16315_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

HIU mekanike e varur në mur.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C
Thellësia: 200 mm
Lartësia: 450 mm
Gjerësia: 420 mm
△p maks.: 2 bar
△p maks. - Shënime: circuito primario

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
HIU mekanike e varur në mur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C. Thellësia: 200 mm. Lartësia: 450 mm. Gjerësia: 420 mm. △p maks.: 2 bar (circuito primario).
SCIP code
38d05835-96e5-463d-9dce-aeec2acf28a0

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi