Серија SATK60

Електронски вдлабнат HIU со хидрауличен сепаратор.

Оди до
SATK60103HE.png
SATK60103HE_dim~-~page-1.png
SATK30103HE_idr~-~page-1.png
SATK60103HE-794960.png
SATK60103HE.png
SATK60103HE_dim~-~page-1.png
SATK30103HE_idr~-~page-1.png
SATK60103HE-794960.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски вдлабнат HIU со хидрауличен сепаратор.

Технички податоци

Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C, 25–45 °C
Температурен опсег за прилагодување (ДОМАШНА ТОПЛА ВОДА): 25-45 °C, 42–60 °C
Длабочина: 110 mm
Висина: 410 mm, 590 mm
ширина: 570 mm
Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min

Note

Шифрата на кутијата 794950 е задолжителна за инсталирање на шифра SATK60103HE.

Шифрата на модулот SATK60193HE може да се инсталира без кодот на кутијата 794960, бидејќи има специфичен шаблон за заклучување. Потребни се вентили за исклучување за секое периодично или непериодично одржување и општо за безбедноста на системот. Може да се користи шифрата на производот F00001495; ова вклучува топчести вентили од 6 x 3/4" M–1" F со поврзување со навртка со неподвижен дел и соодветните заптивки.

Сертификати

CE
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Номинален капацитет за размена на удари
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU со хидрауличен сепаратор. Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C. Температурен опсег за прилагодување (ДОМАШНА ТОПЛА ВОДА): 25-45 °C. Номинален капацитет за размена на удари: 40 kW. Длабочина: 110 mm. Висина: 410 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min.
3D модели
Текст за опис
Електронски вдлабнат HIU со хидрауличен сепаратор. Температурен опсег за прилагодување: 25–45 °C. Температурен опсег за прилагодување (ДОМАШНА ТОПЛА ВОДА): 42–60 °C. Номинален капацитет за размена на удари: 40 kW. Длабочина: 110 mm. Висина: 590 mm. ширина: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi