Seritë SATK60

Satelit përdorimi pezull elektronik me ndarje të ujit.

Shko te
SATK60103HE.png
SATK60103HE_dim~-~page-1.png
SATK30103HE_idr~-~page-1.png
SATK60103HE-794960.png
SATK60103HE.png
SATK60103HE_dim~-~page-1.png
SATK30103HE_idr~-~page-1.png
SATK60103HE-794960.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Satelit përdorimi pezull elektronik me ndarje të ujit.

Të dhënat teknike

Gama e rregullimit të temperaturës: 45–75 °C, 25–45 °C
Gama e rregullimit të temperaturës (UJI I NXHET SHTEPI): 25-45 °C, 42–60 °C
Thellësia: 110 mm
Lartësia: 410 mm, 590 mm
Gjerësia: 570 mm
Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min

Note

Kodi i kutisë 794950 është i detyrueshëm për instalimin e kodit SATK60103HE.

Kodi SATK60193HE i modulit mund të instalohet pa kodin e kutisë 794960 pasi ka një shabllon bllokues specifik. Valvulat mbyllëse janë të nevojshme për çdo proces periodik dhe joperiodik mirëmbajtjeje dhe për sigurinë e sistemit në përgjithësi. Mund të përdoret produkti me kod F00001495; ku përfshihen valvulat me sferë 6 x 3/4” M–1”F me lidhjet me dado mbërthyese dhe guarnicionet përkatëse.

Certifikimet

CE
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Satelit përdorimi pezull elektronik me ndarje të ujit. Gama e rregullimit të temperaturës: 45–75 °C. Gama e rregullimit të temperaturës (UJI I NXHET SHTEPI): 25-45 °C. Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë: 40 kW. Thellësia: 110 mm. Lartësia: 410 mm. Gjerësia: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Satelit përdorimi pezull elektronik me ndarje të ujit. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–45 °C. Gama e rregullimit të temperaturës (UJI I NXHET SHTEPI): 42–60 °C. Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë: 40 kW. Thellësia: 110 mm. Lartësia: 590 mm. Gjerësia: 570 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi