Seritë 7949

-

Shko te
794960.png
794950-60_dim~-~page-1.png
SATK60103HE-794960.png
794960.png
794950-60_dim~-~page-1.png
SATK60103HE-794960.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Gjatësia Thellësia
Lartësia
890 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Gjatësia: 625 mm. Thellësia: 120 mm. Lartësia: 890 mm.
SCIP code
8bb4b2ad-e1a7-487c-a36b-c4f15edc5468

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi