Серија 7949

-

Оди до
794960.png
794950-60_dim~-~page-1.png
SATK60103HE-794960.png
794960.png
794950-60_dim~-~page-1.png
SATK60103HE-794960.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Должина Длабочина
Висина
890 mm
3D модели
Текст за опис
- Должина: 625 mm. Длабочина: 120 mm. Висина: 890 mm.
SCIP code
8bb4b2ad-e1a7-487c-a36b-c4f15edc5468

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi