Серија 766

Термостатска регулациона единица за системи за греење.

Оди до
766600HE.png
766600HE_bol~-~page-1.png
766600HE_dim~-~page-1.png
766600HE.png
766600HE_bol~-~page-1.png
766600HE_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска регулациона единица за системи за греење.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Температурен опсег за прилагодување: 25–50 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Главно централно растојание: 125 mm

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Стапка на проток со достапна глава 4 mca Вид на пумпа
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатска регулациона единица за системи за греење. Со изолација. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 25–50 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 2,1 m³/h. Вид на пумпа: Para 25-9.
SCIP code
25a33184-ccf1-4ad4-b20a-03fe8b0f630b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти