Seritë 7000

AUTOFLOW, Rregullator automatik i shpejtësisë së fluksit për PLURIMOD.

Shko te
700075.png
700075_dim~-~page-1.png
700075.png
700075_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rregullator automatik i shpejtësisë së fluksit për PLURIMOD.
Për seritë 7000, 7001. Fishek polimeri me performancë të lartë. Shpejtësi fluksi nga 0,12 deri 1,4 m3/h.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Gama △p: 15–200 kPa
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator automatik i shpejtësisë së fluksit për PLURIMOD. Për seritë 7000, 7001. Fishek polimeri me performancë të lartë. Shpejtësi fluksi nga 0,12 deri 1,4 m3/h. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama △p: 15–200 kPa. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi