Серија 7000

AUTOFLOW, Компактен автоматски регулатор за брзина на проток за PLURIMOD.

Оди до
700075.png
700075_dim~-~page-1.png
700075.png
700075_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Компактен автоматски регулатор за брзина на проток за PLURIMOD.
За серии 7000, 7001. Полимерен кертриџ со високи перформанси. Стапки на проток од 0,12 до 1,4 m3/h.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Oпсег △ стр: 15–200 kPa
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Користете
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток за PLURIMOD. За серии 7000, 7001. Полимерен кертриџ со високи перформанси. Стапки на проток од 0,12 до 1,4 m3/h. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Oпсег △ стр: 15–200 kPa. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi