Seritë 7003

Pllakë çeliku për mbërthimin vertikalisht në një mur ose për futjen e një kanali shërbimesh.

Shko te
700306003.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pllakë çeliku për mbërthimin vertikalisht në një mur ose për futjen e një kanali shërbimesh.
Plotësuar me:
- njësi zonifikuese me 2 palë valvula me sferë, 1" M;
- kllapë suporti e përbërë me izolim termik;
- PICV DN 25, shpejtësia maks. e fluksit 1,8 m3/h;
- shabllon i përbërë për pastrimin e sistemit;
- filtër i inspektueshëm me mbajtës sonde;
- 3 shina për pozicionimin e funksioneve të ujit të ngrohtë shtëpiak të serisë 7000.
Për kodet 750725, 750745.
Pllakë me facilitetin për rregullimin e funksionit të ujit shtëpiak.
Me izolim.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Përdorimi Lartësia
Gjerësia
480 mm
Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës
180–1800 l/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pllakë çeliku për mbërthimin vertikalisht në një mur ose për futjen e një kanali shërbimesh. Me izolim. Plotësuar me: - njësi zonifikuese me 2 palë valvula me sferë, 1" M; - kllapë suporti e përbërë me izolim termik; - PICV DN 25, shpejtësia maks. e fluksit 1,8 m3/h; - shabllon i përbërë për pastrimin e sistemit; - filtër i inspektueshëm me mbajtës sonde; - 3 shina për pozicionimin e funksioneve të ujit të ngrohtë shtëpiak të serisë 7000. Për kodet 750725, 750745. Pllakë me facilitetin për rregullimin e funksionit të ujit shtëpiak. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Lartësia: 610 mm. Gjerësia: 480 mm. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 180–1800 l/h.
SCIP code
4e60b8fa-c7ac-45a3-9f14-38cca9d1ba96

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi