Серија 7003

Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал.

Оди до
700306003.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал.
Комплетно со:
- зонска единица со 2 пара топчести вентили, 1" М;
- композитен потпорен држач со топлинска изолација;
- PICV DN 25, макс. проток 1,8 m3/h;
- композитен шаблон за чистење на системот;
- филтер што може да се прегледа со држач за сонда;
- 3 водилки за позиционирање на функциите за вода во домаќинството од серијата 7000.
За шифрите 750725, 750745.
Плоча со уред за фиксирање на функцијата за вода во домаќинството.
Со изолација.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Користете Висина
ширина
480 mm
Опсег на регулација на брзината на проток
180–1800 l/h
3D модели
Текст за опис
Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал. Со изолација. Комплетно со: - зонска единица со 2 пара топчести вентили, 1" М; - композитен потпорен држач со топлинска изолација; - PICV DN 25, макс. проток 1,8 m3/h; - композитен шаблон за чистење на системот; - филтер што може да се прегледа со држач за сонда; - 3 водилки за позиционирање на функциите за вода во домаќинството од серијата 7000. За шифрите 750725, 750745. Плоча со уред за фиксирање на функцијата за вода во домаќинството. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Висина: 610 mm. ширина: 480 mm. Опсег на регулација на брзината на проток: 180–1800 l/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi