Seritë 7002

PLURIMOD® EASY, Pllakë çeliku për mbërthimin vertikalisht në një mur ose për futjen e një kanali shërbimesh.

Shko te
700205003.png
7002_app~-~page-1.png
700205003.png
7002_app~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pllakë çeliku për mbërthimin vertikalisht në një mur ose për futjen e një kanali shërbimesh.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–55 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Përdorimi Gjatësia
Lartësia
480 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pllakë çeliku për mbërthimin vertikalisht në një mur ose për futjen e një kanali shërbimesh. Me izolim. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: 5–55 °C. Gjatësia: 480 mm. Lartësia: 480 mm.
SCIP code
b9a22e53-2341-4285-839f-58a412589bda

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi