Серија 7002

PLURIMOD® EASY, Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал.

Оди до
700205003.png
7002_app~-~page-1.png
700205003.png
7002_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал.
Со изолација.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–55 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Користете Должина
Висина
480 mm
3D модели
Текст за опис
Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал. Со изолација. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 5–55 °C. Должина: 480 mm. Висина: 480 mm.
SCIP code
b9a22e53-2341-4285-839f-58a412589bda

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi