Серија 7002

PLURIMOD® EASY, Држач за модул за PLURIMOD EASY.

Оди до
700205002.png
700205%20002_dim~-~page-1.png
700025-700205%20002-700213.png
700205002.png
700205%20002_dim~-~page-1.png
700025-700205%20002-700213.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Држач за модул за PLURIMOD EASY.
Комплетно со:- 1 пар телескопски топчести вентили 3/4” М;- 1 пар топчести вентили 3/4” М;- 2 цевки за испирање за почетно чистење на системот;- пар ѕидни сидра и завртки за монтирање на ѕид.
Со изолација.

Note

Потребна е инсталација на шифрата на заградата 700205 002 за позиционирање на серијата 7002 3/4” PLURIMOD® EASY.

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Користете
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Држач за модул за PLURIMOD EASY. Со изолација. Комплетно со: - 1 пар телескопски топчести вентили 3/4” М; - 1 пар топчести вентили 3/4” М; - 2 цевки за испирање за почетно чистење на системот; - пар ѕидни сидра и завртки за монтирање на ѕид. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi