Серија 7002

Вградена кутија со галванизирана основа и обоена врата за внатрешноста.

Оди до
700205.png
700205_dim~-~page-1.png
7002_app~-~page-1.png
700205.png
700205_dim~-~page-1.png
7002_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вградена кутија со галванизирана основа и обоена врата за внатрешноста.
Комплетно со:

  • 2 пара топчести вентили од 3/4" М;
  • 2 цевки за испирање за почетно чистење на системот. Макс. температура. 55 °C;
  • композитен потпорен држач со топлинска изолација;
  • картонска обвивка за заштита од урнатини настанати при завршувањето на изградбата;
  • 2 водилки за позиционирање на функциите за вода во домаќинството од серијата 7000.

Опремен со завршна рамка, чија длабочина може да се прилагоди помеѓу 130 и 160 mm. За употреба во вертикални и хоризонтални инсталации и со влез и од левата и од десната страна на кутијата.
Со изолација.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010
Длабочина: 130–160 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Користете Должина
Висина
480 mm
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вградена кутија со галванизирана основа и обоена врата за внатрешноста. Со изолација. Комплетно со:2 пара топчести вентили од 3/4" М;2 цевки за испирање за почетно чистење на системот. Макс. температура. 55 °C;композитен потпорен држач со топлинска изолација;картонска обвивка за заштита од урнатини настанати при завршувањето на изградбата;2 водилки за позиционирање на функциите за вода во домаќинството од серијата 7000. Опремен со завршна рамка, чија длабочина може да се прилагоди помеѓу 130 и 160 mm. За употреба во вертикални и хоризонтални инсталации и со влез и од левата и од десната страна на кутијата. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 480 mm. Длабочина: 130–160 mm. Висина: 480 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi