Seritë 7000

PLURIMOD®, Moduli hidraulik PLURIMOD i montuar për matjen e nxehtësisë.

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Moduli hidraulik PLURIMOD i montuar për matjen e nxehtësisë.
Plotësuar me:- 1 valvul zone e motorizuar;- 2 xhepa për sondën e temperaturës;- 1 shabllon bakri për AUTOFLOW®;- 1 shabllon bakri për matësin e fluksit.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Moduli hidraulik PLURIMOD i montuar për matjen e nxehtësisë. Plotësuar me: - 1 valvul zone e motorizuar; - 2 xhepa për sondën e temperaturës; - 1 shabllon bakri për AUTOFLOW®; - 1 shabllon bakri për matësin e fluksit. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 1400 l/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Moduli hidraulik PLURIMOD i montuar për matjen e nxehtësisë. Plotësuar me: - 1 valvul zone e motorizuar; - 2 xhepa për sondën e temperaturës; - 1 shabllon bakri për AUTOFLOW®; - 1 shabllon bakri për matësin e fluksit. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 1400 l/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi