Seritë 7001

Moduli hidraulik PLURIMOD CLIMA i montuar për matjen e nxehtësisë.

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Moduli hidraulik PLURIMOD CLIMA i montuar për matjen e nxehtësisë.
Plotësuar me:
- 1 njësi valvule zonifikuese me xhep sonde;
- 1 servo-motor i serisë 6450, IP 65;
- 1 shabllon bakri për AUTOFLOW®;
- 1 shabllon bakri për fluksometër;
- çelës rregullues by-pass.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Klasa e mbrojtjes: IP 65

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Moduli hidraulik PLURIMOD CLIMA i montuar për matjen e nxehtësisë. Me izolim. Plotësuar me: - 1 njësi valvule zonifikuese me xhep sonde; - 1 servo-motor i serisë 6450, IP 65; - 1 shabllon bakri për AUTOFLOW®; - 1 shabllon bakri për fluksometër; - çelës rregullues by-pass. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 1400 l/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Moduli hidraulik PLURIMOD CLIMA i montuar për matjen e nxehtësisë. Me izolim. Plotësuar me: - 1 njësi valvule zonifikuese me xhep sonde; - 1 servo-motor i serisë 6450, IP 65; - 1 shabllon bakri për AUTOFLOW®; - 1 shabllon bakri për fluksometër; - çelës rregullues by-pass. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 1400 l/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi