Seritë 7000

PLURIMOD, Kasetë e brendshme me bazament të zinkuar dhe dyer të lyera për ambiente të brendshme.

Shko te
700005.png
700005_dim~-~page-1.png
700005-700005%20003-700015.png
700005.png
700005_dim~-~page-1.png
700005-700005%20003-700015.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kasetë e brendshme me bazament të zinkuar dhe dyer të lyera për ambiente të brendshme.
Plotësuar me:- 2 çifte valvulash me sferë 3/4” M;- 2 tuba shkarkimi për larjen fillestare të sistemit. Tmax 55 °C;- karton për mbrojtjen nga çdo mbeturinë ndërtimore e krijuar gjatë fazave përfundimtare të ndërtimit;- kutia shabllon ka udhëzues për pozicionimin e funksioneve të ujit shtëpiak të serisë 7000.

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë
Thellësia: 120–150 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Përdorimi Gjatësia
Lartësia
550 mm
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kasetë e brendshme me bazament të zinkuar dhe dyer të lyera për ambiente të brendshme. Plotësuar me: - 2 çifte valvulash me sferë 3/4” M; - 2 tuba shkarkimi për larjen fillestare të sistemit. Tmax 55 °C; - karton për mbrojtjen nga çdo mbeturinë ndërtimore e krijuar gjatë fazave përfundimtare të ndërtimit; - kutia shabllon ka udhëzues për pozicionimin e funksioneve të ujit shtëpiak të serisë 7000. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Gjatësia: 550 mm. Thellësia: 120–150 mm. Lartësia: 550 mm.
SCIP code
351317e6-0753-424a-86bb-240154d867ab

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi