Серија 7000

PLURIMOD®, Вградена кутија со галванизирана основа и обоена врата за внатрешноста.

Оди до
700005.png
700005_dim~-~page-1.png
700005-700005%20003-700015.png
700005.png
700005_dim~-~page-1.png
700005-700005%20003-700015.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вградена кутија со галванизирана основа и обоена врата за внатрешноста.
Комплетно со:- 2 пара топчести вентили 3/4” М;- 2 цевки за испирање за првично миење на системот. Tmax 55 °C;- картон за заштита од било какви руини создадени за време на завршните фази на градежните работи;- кутијата со шаблон има водилки за позиционирање на функциите за домашна вода од серијата 7000.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010
Длабочина: 120–150 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Користете Должина
Висина
550 mm
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вградена кутија со галванизирана основа и обоена врата за внатрешноста. Комплетно со: - 2 пара топчести вентили 3/4” М; - 2 цевки за испирање за првично миење на системот. Tmax 55 °C; - картон за заштита од било какви руини создадени за време на завршните фази на градежните работи; - кутијата со шаблон има водилки за позиционирање на функциите за домашна вода од серијата 7000. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 550 mm. Длабочина: 120–150 mm. Висина: 550 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi