Seritë 7000

PLURIMOD, Kapëse montimi për fletën metalike të galvanizuar për modulin hidraulik PLURIMOD.

Shko te
700005%20002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapëse montimi për fletën metalike të galvanizuar për modulin hidraulik PLURIMOD.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kapëse montimi për fletën metalike të galvanizuar për modulin hidraulik PLURIMOD.
SCIP code
d739d319-c37e-4db0-8e95-8b12b7166e66

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi