Серија 7000

PLURIMOD®, Држач за монтирање од галванизиран лим за водоводен модул PLURIMOD.

Оди до
700005%20002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Држач за монтирање од галванизиран лим за водоводен модул PLURIMOD.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Држач за монтирање од галванизиран лим за водоводен модул PLURIMOD.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi