Seritë 3010

Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike.

Shko te
301050.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike.
Version i drejtë.
Valvul teke.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike. Version i drejtë. Valvul teke. lidhja e tubave: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C.
SCIP code
af458e94-cdce-4c9e-ab9f-ef6233fdad70

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi