Seritë 264

Paketa e aksesorëve për lidhjen e serive 264 dhe 265.

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketa e aksesorëve për lidhjen e serive 264 dhe 265.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketa e aksesorëve për lidhjen e serive 264 dhe 265.
SCIP code
79eef6ac-c8be-4d72-83e5-b019ffedcdb0

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi