Fishek rezervë prej inoksi.

Shko te
03S30%20XXX.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë prej inoksi.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shpejtësia nominale e rrjedhës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 2,5 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 2,75 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 3 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 3,25 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 3,5 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 3,75 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 4 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 4,25 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 4,5 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 5 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 5,5 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 6 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi