Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик.

Оди до
03S30%20XXX.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик.

Цртежи и спецификации

Број на дел номинална брзина на проток
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 2,5 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 2,75 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 3 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 3,25 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 3,5 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 3,75 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 4 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 4,25 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 4,5 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 5 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 5,5 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. номинална брзина на проток: 6 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi