Seritë 551

DISCALSLIM®, Ajruesi.

Shko te
551801.png
551801_sez~-~page-1.png
551801_dim~-~page-1.png
551801.png
551801_sez~-~page-1.png
551801_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Ajruesi.
I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë.
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Teknopolimer

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ajruesi. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Lidhjet: Ø 18, bashkim me deformim. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
4e3840ce-8ee6-4ad9-8622-77e89cd7ea43
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ajruesi. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Lidhjet: Ø 22, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
91a5abcc-5182-482c-9dcb-d8bcbd91ffa6

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi