Seritë 551

Izolim për ajruesit DISCALSLIM® të serisë 551.

Shko te
CBN551805.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Izolim për ajruesit DISCALSLIM® të serisë 551.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Izolim për ajruesit DISCALSLIM® të serisë 551.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi