Серија 551

Изолација за деаратори за DISCALSLIM® 551 серија.

Оди до
CBN551805.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изолација за деаратори за DISCALSLIM® 551 серија.

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Изолација за деаратори за DISCALSLIM® 551 серија.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi