Серија 551

DISCALSLIM®, Деаератор.

Оди до
551805.png
551805_sez~-~page-1.png
551805_dim~-~page-1.png
551805.png
551805_sez~-~page-1.png
551805_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Деаератор.
Со хигроскопско безбедносно капаче.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Материјал: технополимер

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Деаератор. Со хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
c0f656af-bb04-40e6-be4f-36b94cb522b3
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Деаератор. Со хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
d62d19bc-b1bc-4a3c-a3f6-99e9cd372294

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi