Seritë 798

-

Shko te
798205.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
-
SCIP code
5b5698f5-78a2-4fc4-80d2-36732773b32e
Modele 3D
Teksti i tenderit
-
SCIP code
16cd6abf-9680-4e1a-96b3-f829b79334aa
Modele 3D
Teksti i tenderit
-
SCIP code
c8d3e729-0b66-4f9e-a737-fc52dbb9d90b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart