Seritë 796

Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës.

Shko te
796560.png
796560_dim~-~page-1.png
796560.png
796560_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës.
Plotësuar me:- kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm;- çift sferash mbyllëse;- valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460;- zgavër ajri e serisë 5021;- shabllon për matësin e nxehtësisë;- xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër);- lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793.

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë
Thellësia: 110–140 mm
Lartësia: 650 mm

Note

Nëse kërkohet izolimi i serisë 798, gjerësia e kutisë mund të rritet me 200 mm. Gjerësia maksimale e kutisë 1200 mm.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja kryesore Lidhja e daljes Përdorimi
Gjerësia
600 mm
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 3/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: -. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 600 mm.
SCIP code
53789721-fd15-4d86-955d-83e721c27363
Gjerësia
800 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 3/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 2 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 800 mm.
SCIP code
b1837d2d-e7d3-4e51-9a1d-c733192dc423
Gjerësia
800 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 3/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 3 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 800 mm.
SCIP code
127d5940-8997-4cf3-826b-ea9cb9cbf102
Gjerësia
800 mm
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 3/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 4 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 800 mm.
SCIP code
174bbfff-b804-4dc5-a9be-0fcb05b61186
Gjerësia
800 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 3/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 5 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 800 mm.
SCIP code
b0758730-c73f-4bd1-ab21-1e35b1364b34
Gjerësia
1000 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 3/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 6 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1000 mm.
SCIP code
24a08d9c-2439-42ed-a2de-795f425c2217
Gjerësia
1000 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 3/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 7 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1000 mm.
SCIP code
7a8c573f-d0d6-41a5-b2c6-e20f1f1eeeff
Gjerësia
1000 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 3/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 8 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1000 mm.
SCIP code
7e8ce0f2-e4b0-4b1f-a71d-a9529a5e5e8b
Gjerësia
800 mm
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: -. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 800 mm.
SCIP code
9cf9dce6-a2eb-4cec-ad4a-95c4a5a4e8b4
Gjerësia
1000 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 3 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1000 mm.
SCIP code
15ebf3fc-d0ea-4f26-ad0b-86941b37abc0
Gjerësia
1000 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 4 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1000 mm.
SCIP code
76327ab7-488c-4162-9973-01664bdfd3f1
Gjerësia
1000 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 5 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1000 mm.
SCIP code
94cf1a35-b90f-403e-84bd-dd3824e09a39
Gjerësia
1000 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 6 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1000 mm.
SCIP code
087fbef7-7b5c-4bca-943f-306f662d80b4
Gjerësia
1200 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 7 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1200 mm.
SCIP code
39c2a70d-dd24-4bfd-bae0-0f9fbf25e226
Gjerësia
1200 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 8 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1200 mm.
SCIP code
bc05bf4b-107e-4ef5-86a1-390bd7a56718
Gjerësia
1200 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 9 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1200 mm.
SCIP code
8015d04b-bf99-4daa-aad4-b1aae4180912
Gjerësia
1200 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 10 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1200 mm.
SCIP code
2074133b-dfbf-4119-a099-e25ea02d3bd5
Gjerësia
800 mm
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: -. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 800 mm.
SCIP code
b4f02773-02fc-44da-b835-68270eae3d69
Gjerësia
1000 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 3 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1000 mm.
SCIP code
e3eb51ed-f8c9-45e7-9154-40b8c5a45eaf
Gjerësia
1000 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 4 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1000 mm.
SCIP code
d85b3607-b1f8-4d16-a23e-c84d255796f4
Gjerësia
1200 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 5 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1200 mm.
SCIP code
8e34fe86-d66b-47ea-a3b4-b4cfc1c35f0f
Gjerësia
1200 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 6 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1200 mm.
SCIP code
3f57436b-faf6-4f10-a38e-5c5c5c435537
Gjerësia
1200 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 7 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1200 mm.
SCIP code
4e2b3ccd-2cba-4eb1-a584-db575567bb88
Gjerësia
1200 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul ndërprerës me valvul zonale me tre drejtime dhe kolektor shpërndarës. Plotësuar me: - kasetë inkaso me pllakë të pasme të zinkuar dhe portë e lyer RAL 9010 për përdorim të brendshëm, h = 650 mm, thellësia = 110 (140) mm; - çift sferash mbyllëse; - valvul zonifikimi me tre drejtime e serisë 6480 me element T by-pass i serisë 6490 dhe servomotor të serisë 6460; - zgavër ajri e serisë 5021; - shabllon për matësin e nxehtësisë; - xhep mbajtës për sondën (xhep fluksi me rrjetë me filtër); - lidhjet për funksionin e ujit shtëpiak të serisë 794 ose lidhjet për funksionin e ujit të përzier, të serisë 793. lidhja kryesore: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 8 dalje. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 110–140 mm. Lartësia: 650 mm. Gjerësia: 1200 mm.
SCIP code
01394d8f-0c2d-483f-b9af-d72e9b40f2fe

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi