Серија 7504

CONTECA EASY, Директен мерач на топлина за единици за интерфејс на топлина.

Оди до
750405K.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Директен мерач на топлина за единици за интерфејс на топлина.
Комплетно со:- пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m);- мерач на волумен на турбина со импулсен излез;- електронски интегратор со LCD дисплеј.
За серии SATK10/20/22/30/32/40.
Со мерач на волумен на турбина.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 2–90 °C
Напојување со електрична енергија: 24V (AC)
потрошувачка на енергија: 1 W
Класа на точност: 3

Сертификати

CE
MI004

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Користете Постојана стапка на проток (Qp)
Минимална брзина на проток (Qi)
50 l/h
Тип на мерење
единечна млазница
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Директен мерач на топлина за единици за интерфејс на топлина. Комплетно со: - пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - мерач на волумен на турбина со импулсен излез; - електронски интегратор со LCD дисплеј. За серии SATK10/20/22/30/32/40. Со мерач на волумен на турбина. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. Класа на точност: 3. Постојана стапка на проток (Qp): 2,5 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 50 l/h. Тип на мерење: единечна млазница.
SCIP code
74511593-a4dd-48e8-b8d0-09da1b831ade