Серија SATK40

Електронски ѕиден HIU со хидраулично одвојување за производство на топла вода со тампон резервоар.

Оди до
SATK40103HE.png
SATK40103HE_dim~-~page-1.png
SATK40103HE_idr~-~page-1.png
SATK40103HE_bol~-~page-1.png
SATK40103HE.png
SATK40103HE_dim~-~page-1.png
SATK40103HE_idr~-~page-1.png
SATK40103HE_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски ѕиден HIU со хидраулично одвојување за производство на топла вода со тампон резервоар.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Температурен опсег за прилагодување: 25–45 °C
Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 80 W
Длабочина: 265 mm
Висина: 630 mm
ширина: 550 mm
△ стр макс.: 1,65 bar
△ стр макс. - Белешки: circuito primario

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Електронски ѕиден HIU со хидраулично одвојување за производство на топла вода со тампон резервоар. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 25–45 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Длабочина: 265 mm. Висина: 630 mm. ширина: 550 mm. △ стр макс.: 1,65 bar (circuito primario).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi