Seritë SATK40

HIU elektronike e montuar në mur me një shkëmbyes nxehtësie për përgatitjen e ujit sanitar me një rezervuar të ndërmjetëm depozitimi.

Shko te
SATK40103HE.png
SATK40103HE_dim~-~page-1.png
SATK40103HE_idr~-~page-1.png
SATK40103HE_bol~-~page-1.png
SATK40103HE.png
SATK40103HE_dim~-~page-1.png
SATK40103HE_idr~-~page-1.png
SATK40103HE_bol~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

HIU elektronike e montuar në mur me një shkëmbyes nxehtësie për përgatitjen e ujit sanitar me një rezervuar të ndërmjetëm depozitimi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e rregullimit të temperaturës: 25–45 °C
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Konsumi i energjisë: 80 W
Thellësia: 265 mm
Lartësia: 630 mm
Gjerësia: 550 mm
△p maks.: 1,65 bar
△p maks. - Shënime: circuito primario

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
HIU elektronike e montuar në mur me një shkëmbyes nxehtësie për përgatitjen e ujit sanitar me një rezervuar të ndërmjetëm depozitimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–45 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 80 W. Thellësia: 265 mm. Lartësia: 630 mm. Gjerësia: 550 mm. △p maks.: 1,65 bar (circuito primario).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi