Seritë 789

-

Shko te
789020.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë
Thellësia: 60 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 60 mm.
SCIP code
aafa8138-fafd-478d-a3bb-56d4539ee214
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Lustër: RAL 9010 e bardhë. Thellësia: 60 mm.
SCIP code
81b01f89-8e41-421d-b93a-1b23eec4801f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi